Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of two types of thermal processing methods on the aroma and taste profiles of three commercial plant-based beef analogues and beef by GC-MS, E-nose, E-tongue, and sensory evaluation
 
 
Titel: Effect of two types of thermal processing methods on the aroma and taste profiles of three commercial plant-based beef analogues and beef by GC-MS, E-nose, E-tongue, and sensory evaluation
Auteur: Zhang, Zheqi
Zang, Mingwu
Zhang, Kaihua
Wang, Shouwei
Li, Dan
Li, Xiaoman
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 146 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland