Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal treatment on the flavor quality of Chinese spicy cabbage
 
 
Titel: Effect of thermal treatment on the flavor quality of Chinese spicy cabbage
Auteur: Zhang, Xiru
Guan, Hui
Zhao, Qiang
Gong, Hansheng
Wang, Dacheng
Wang, Ping
Li, Huamin
Liu, Wenli
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland