Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Electrochemical determination of capsaicinoids content in soy sauce and pot-roast meat products by glassy carbon electrode modified with MXene/PDDA-carbon nanotubes/β-cyclodextrin
 
 
Titel: Electrochemical determination of capsaicinoids content in soy sauce and pot-roast meat products by glassy carbon electrode modified with MXene/PDDA-carbon nanotubes/β-cyclodextrin
Auteur: Gu, Qianhui
Chen, Xingguang
Lu, Chaoqun
Ye, Cuizhu
Li, Wenzhe
Chu, Jiyang
Zhang, Wangang
Wang, Zhouping
Xu, Baocai
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland