Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Tartary buckwheat on physicochemical properties and microbial community of low salt natural fermented soybean paste
 
 
Titel: Effects of Tartary buckwheat on physicochemical properties and microbial community of low salt natural fermented soybean paste
Auteur: Xiao, Longquan
Lapu, Molazi
Kang, Shuai
Jiang, Peng
Li, Jing
Liu, Yang
Liu, Dayu
Liu, Mingxue
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland