Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pulsed light and aerosolized formic acid treatments on inactivation of Salmonella enterica on cherry tomato, reduction of microbial loads, and preservation of fruit quality
 
 
Titel: Effects of pulsed light and aerosolized formic acid treatments on inactivation of Salmonella enterica on cherry tomato, reduction of microbial loads, and preservation of fruit quality
Auteur: Mukhopadhyay, Sudarsan
Ukuku, Dike O.
Olanya, Ocen M.
Sokorai, Kimberly
Fan, Xuetong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland