Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Collaborative peer validation of a harmonized SPME-GC-MS method for analysis of selected volatile compounds in virgin olive oils
 
 
Titel: Collaborative peer validation of a harmonized SPME-GC-MS method for analysis of selected volatile compounds in virgin olive oils
Auteur: Aparicio-Ruiz, Ramón
Ortiz Romero, Clemente
Casadei, Enrico
García-González, Diego L.
Servili, Maurizio
Selvaggini, Roberto
Lacoste, Florence
Escobessa, Julien
Vichi, Stefania
Quintanilla-Casas, Beatriz
Golay, Pierre-Alain
Lucci, Paolo
Moret, Erica
Valli, Enrico
Bendini, Alessandra
Gallina Toschi, Tullia
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland