Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of microencapsulated essential oils and γ-irradiation on microbiological and physicochemical properties of dry fermented sausages during ripening and storage
 
 
Titel: Combined effects of microencapsulated essential oils and γ-irradiation on microbiological and physicochemical properties of dry fermented sausages during ripening and storage
Auteur: Ji, Jiali
Shankar, Shiv
Salmieri, Stéphane
Lacroix, Monique
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 133 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland