Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Combination effect of papaya extract and high pressure processing on Salmonella inactivation on raw chicken breast meat and meat quality assessment
 
 
Titel: Combination effect of papaya extract and high pressure processing on Salmonella inactivation on raw chicken breast meat and meat quality assessment
Auteur: Chen, Yi-An
Hsu, Hsin-Yun
Chai, Hui-Erh
Uknalis, Joseph
Sheen, Shiowshuh
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 133 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland