Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Effect of superheated steam treatment and extrusion on lipid stability of black soybean noodles during storage
 
 
Titel: Effect of superheated steam treatment and extrusion on lipid stability of black soybean noodles during storage
Auteur: Yang, Zhen
Zhou, Ying
Xing, Jun-Jie
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland