Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sorghum bran incorporation on the physicochemical and microbial properties of beef sausage during cold storage
 
 
Titel: Effect of sorghum bran incorporation on the physicochemical and microbial properties of beef sausage during cold storage
Auteur: Xiong, Yun
Zhang, Pangzhen
Warner, Robyn Dorothy
Hossain, Md Nur
Leonard, William
Fang, Zhongxiang
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland