Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 65 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive review of advanced glycosylation end products and N- Nitrosamines in thermally processed meat products
 
 
Titel: A comprehensive review of advanced glycosylation end products and N- Nitrosamines in thermally processed meat products
Auteur: Lu, Jingnan
Li, Mingyu
Huang, Yousheng
Xie, Jianhua
Shen, Mingyue
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland