Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Texture methods for evaluating meat and meat analogue structures: A review
 
 
Titel: Texture methods for evaluating meat and meat analogue structures: A review
Auteur: Schreuders, Floor K.G.
Schlangen, Miek
Kyriakopoulou, Konstantina
Boom, Remko M.
van der Goot, Atze Jan
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland