Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 67 gevonden artikelen
 
 
  A novel lactic acid bacterium for improving the quality and shelf life of whole wheat bread
 
 
Titel: A novel lactic acid bacterium for improving the quality and shelf life of whole wheat bread
Auteur: Sun, Lei
Li, Xiangfei
Zhang, Yingyue
Yang, Wenjian
Ma, Gaoxing
Ma, Ning
Hu, Qiuhui
Pei, Fei
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland