Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Impact of glucan type exopolysaccharide (EPS) production on technological characteristics of sourdough bread
 
 
Titel: Impact of glucan type exopolysaccharide (EPS) production on technological characteristics of sourdough bread
Auteur: İspirli, Hümeyra
Özmen, Duygu
Yılmaz, Mustafa Tahsin
Sağdıç, Osman
Dertli, Enes
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland