Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Identification of turkey meat and processed products using near infrared spectroscopy
 
 
Titel: Identification of turkey meat and processed products using near infrared spectroscopy
Auteur: Barbin, Douglas Fernandes
BadarĂ³, Amanda Teixeira
Honorato, Danielle C.B.
Ida, Elza Youko
Shimokomaki, Massami
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland