Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Comparing the proteomic profile of proteins and the sensory characteristics in Jinhua ham with different processing procedures
 
 
Titel: Comparing the proteomic profile of proteins and the sensory characteristics in Jinhua ham with different processing procedures
Auteur: Zhou, Chang-Yu
Wu, Ju-Qing
Tang, Chang-Bo
Li, Gang
Dai, Chen
Bai, Yun
Li, Chun-Bao
Xu, Xing-Lian
Zhou, Guang-Hong
Cao, Jin-Xuan
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland