Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of low concentration acidic electrolysed water and levulinic acid combination on fresh organic lettuce (Lactuca sativa Var. Crispa L.) and its antimicrobial mechanism
 
 
Titel: Efficacy of low concentration acidic electrolysed water and levulinic acid combination on fresh organic lettuce (Lactuca sativa Var. Crispa L.) and its antimicrobial mechanism
Auteur: Zhao, Lin
Zhao, Mitchie Yiqi
Phey, Chin Ping
Yang, Hongshun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 241-250
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland