Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of denaturation on soy protein–xanthan interactions: comparison of a whipping–rheological and a bubbling method
 
 
Titel: Effects of denaturation on soy protein–xanthan interactions: comparison of a whipping–rheological and a bubbling method
Auteur: Carp, D.J
Bartholomai, G.B
Relkin, P
Pilosof, A.M.R
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 21 (2001) nr. 1-3 pagina's 9 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland