Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of various whey protein hydrolysates on the emulsifying and surface properties of hydrolysed lecithin
 
 
Titel: Effects of various whey protein hydrolysates on the emulsifying and surface properties of hydrolysed lecithin
Auteur: Scherze, Inta
Muschiolik, Gerald
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 21 (2001) nr. 1-3 pagina's 11 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland