Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Microbial inactivation by ohmic heating: Literature review and influence of different process variables
 
 
Titel: Microbial inactivation by ohmic heating: Literature review and influence of different process variables
Auteur: Müller, Wagner Augusto
Ferreira Marczak, Ligia Damasceno
Sarkis, Júlia Ribeiro
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's 650-659
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland