Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Possibility of minimizing gluten intolerance by co-consumption of some fruits – A case for positive food synergy?
 
 
Titel: Possibility of minimizing gluten intolerance by co-consumption of some fruits – A case for positive food synergy?
Auteur: Jayawardana, Isuri A.
Montoya, Carlos A.
McNabb, Warren C.
Boland, Mike J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 91-97
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland