Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Glass transitions as affected by food compositions and by conventional and novel freezing technologies: A review
 
 
Titel: Glass transitions as affected by food compositions and by conventional and novel freezing technologies: A review
Auteur: Mahato, Swati
Zhu, Zhiwei
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 1-11
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland