Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  A systematic review of consumer perceptions of food fraud and authenticity: A European perspective
 
 
Titel: A systematic review of consumer perceptions of food fraud and authenticity: A European perspective
Auteur: Kendall, Helen
Clark, Beth
Rhymer, Caroline
Kuznesof, Sharron
Hajslova, Jana
Tomaniova, Monika
Brereton, Paul
Frewer, Lynn
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 79-90
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland