Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Developing Innovative Food Structures & Functionalities through Process & Reformulation to Satisfy Consumer Needs & Expectations: Outcomes from the 32nd EFFoST International Conference 2018, Nantes, France
 
 
Titel: Developing Innovative Food Structures & Functionalities through Process & Reformulation to Satisfy Consumer Needs & Expectations: Outcomes from the 32nd EFFoST International Conference 2018, Nantes, France
Auteur: Gormley, Ronan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 93 (2019) nr. C pagina's 37-41
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland