Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Rice quality: How is it defined by consumers, industry, food scientists, and geneticists?
 
 
Titel: Rice quality: How is it defined by consumers, industry, food scientists, and geneticists?
Auteur: Custodio, Marie Claire
Cuevas, Rosa Paula
Ynion, Jhoanne
Laborte, Alice G.
Velasco, Maria Lourdes
Demont, Matty
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 122-137
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland