Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds as stabilizers of oils and antioxidative mechanisms under frying conditions: A comprehensive review
 
 
Titel: Phenolic compounds as stabilizers of oils and antioxidative mechanisms under frying conditions: A comprehensive review
Auteur: Wu, Gangcheng
Chang, Chang
Hong, Chenchen
Zhang, Hui
Huang, Jianhua
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 33-45
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland