Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Health benefits of olive oil and its components: Impacts on gut microbiota antioxidant activities, and prevention of noncommunicable diseases
 
 
Titel: Health benefits of olive oil and its components: Impacts on gut microbiota antioxidant activities, and prevention of noncommunicable diseases
Auteur: Gavahian, Mohsen
Mousavi Khaneghah, Amin
Lorenzo, José M.
Munekata, Paulo E.S.
Garcia-Mantrana, Izaskun
Collado, María Carmen
Meléndez-Martínez, Antonio J.
Barba, Francisco J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 88 (2019) nr. C pagina's 220-227
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland