Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
 
  A review of the approaches to predict the ease of swallowing and post-swallow residues
 
 
Titel: A review of the approaches to predict the ease of swallowing and post-swallow residues
Auteur: Marconati, M.
Engmann, J.
Burbidge, A.S.
Mathieu, V.
Souchon, I.
Ramaioli, M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 281-297
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland