Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Using polysaccharides for the enhancement of functionality of foods: A review
 
 
Titel: Using polysaccharides for the enhancement of functionality of foods: A review
Auteur: Lu, Xu
Chen, Jinghao
Guo, Zebin
Zheng, Yafeng
Rea, Mary C.
Su, Han
Zheng, Xiuhua
Zheng, Baodong
Miao, Song
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 311-327
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland