Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Recent development of microwave fluidization technology for drying of fresh fruits and vegetables
 
 
Titel: Recent development of microwave fluidization technology for drying of fresh fruits and vegetables
Auteur: Lv, Weiqiao
Li, Dong
Lv, Hao
Jin, Xin
Han, Qinghua
Su, Dianbin
Wang, Yuchuan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 59-67
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland