Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Food texture as affected by ohmic heating: Mechanisms involved, recent findings, benefits, and limitations
 
 
Titel: Food texture as affected by ohmic heating: Mechanisms involved, recent findings, benefits, and limitations
Auteur: Gavahian, Mohsen
Tiwari, Brijesh K.
Chu, Yan-Hwa
Ting, Yuwen
Farahnaky, Asgar
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 328-339
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland