Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Fish gelatin modifications: A comprehensive review
 
 
Titel: Fish gelatin modifications: A comprehensive review
Auteur: Huang, Tao
Tu, Zong-cai
Shangguan, Xinchen
Sha, Xiaomei
Wang, Hui
Zhang, Lu
Bansal, Nidhi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 260-269
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland