Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Active biocompounds to improve food nutritional value
 
 
Titel: Active biocompounds to improve food nutritional value
Auteur: Quintin, D.
Garcia-Gomez, P.
Ayuso, M.
Sanmartin, A.M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 84 (2019) nr. C pagina's 19-21
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland