Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Use of encapsulated natural compounds as antimicrobial additives in food packaging: A brief review
 
 
Titel: Use of encapsulated natural compounds as antimicrobial additives in food packaging: A brief review
Auteur: Zanetti, Micheli
Carniel, Thaís Karoline
Dalcanton, Francieli
dos Anjos, Raul Silva
Gracher Riella, Humberto
de Araújo, Pedro H.H.
de Oliveira, Débora
Antônio Fiori, Marcio
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 81 (2018) nr. C pagina's 51-60
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland