Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing enzymatic hydrolysis of food proteins and production of bioactive peptides using high hydrostatic pressure technology
 
 
Titel: Enhancing enzymatic hydrolysis of food proteins and production of bioactive peptides using high hydrostatic pressure technology
Auteur: Marciniak, Alice
Suwal, Shyam
Naderi, Nassim
Pouliot, Yves
Doyen, Alain
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 187-198
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland