Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Mass spectrometry based proteomics as foodomics tool in research and assurance of food quality and safety
 
 
Titel: Mass spectrometry based proteomics as foodomics tool in research and assurance of food quality and safety
Auteur: Andjelković, Uroš
Josić, Djuro
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 77 (2018) nr. C pagina's 100-119
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland