Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Physiological mechanisms explaining human differences in fat perception and liking in food spreads-a review
 
 
Titel: Physiological mechanisms explaining human differences in fat perception and liking in food spreads-a review
Auteur: Guichard, Elisabeth
Galindo-Cuspinera, Veronica
Feron, Gilles
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 46-55
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland