Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Value added products from fermentation of sugars derived from agro-food residues
 
 
Titel: Value added products from fermentation of sugars derived from agro-food residues
Auteur: Diaz, Ana Belen
Blandino, Ana
Caro, Ildefonso
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 71 (2018) nr. C pagina's 52-64
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland