Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Understanding differences in protein fractionation from conventional crops, and herbaceous and aquatic biomass - Consequences for industrial use
 
 
Titel: Understanding differences in protein fractionation from conventional crops, and herbaceous and aquatic biomass - Consequences for industrial use
Auteur: Tamayo Tenorio, Angelica
Kyriakopoulou, Konstantina E.
Suarez-Garcia, Edgar
van den Berg, Corjan
van der Goot, Atze Jan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 71 (2018) nr. C pagina's 235-245
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland