Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Bioaccessibility of bioactive compounds from fruits and vegetables after thermal and nonthermal processing
 
 
Titel: Bioaccessibility of bioactive compounds from fruits and vegetables after thermal and nonthermal processing
Auteur: Barba, Francisco J.
Mariutti, Lilian R.B.
Bragagnolo, Neura
Mercadante, Adriana Z.
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Orlien, Vibeke
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 195-206
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland