Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Mild processing applied to the inactivation of the main foodborne bacterial pathogens: A review
 
 
Titel: Mild processing applied to the inactivation of the main foodborne bacterial pathogens: A review
Auteur: Barba, Francisco J.
Koubaa, Mohamed
do Prado-Silva, Leonardo
Orlien, Vibeke
Sant’Ana, Anderson de Souza
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 16 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland