Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Methods for the nanoencapsulation of β-carotene in the food sector
 
 
Titel: Methods for the nanoencapsulation of β-carotene in the food sector
Auteur: Gutiérrez, Francisco J.
Albillos, Silvia M.
Casas-Sanz, Elvira
Cruz, Ziortza
García-Estrada, Carlos
García-Guerra, Ana
García-Reverter, José
García-Suárez, Miguel
Gatón, Paloma
González-Ferrero, Carolina
Olabarrieta, Idoia
Olasagasti, Maider
Rainieri, Sandra
Rivera-Patiño, Daniel
Rojo, Ruth
Romo-Hualde, Ana
Sáiz-Abajo, María-José
Mussons, María-Luisa
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 32 (2013) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland