Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Pectin conversions under high pressure: Implications for the structure-related quality characteristics of plant-based foods
 
 
Titel: Pectin conversions under high pressure: Implications for the structure-related quality characteristics of plant-based foods
Auteur: Jolie, Ruben P.
Christiaens, Stefanie
De Roeck, Ans
Fraeye, Ilse
Houben, Ken
Van Buggenhout, Sandy
Van Loey, Ann M.
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 24 (2012) nr. 2 pagina's 16 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland