Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Functionalizing maize zein in viscoelastic dough systems through fibrous, β-sheet-rich protein networks: An alternative, physicochemical approach to gluten-free breadmaking
 
 
Titel: Functionalizing maize zein in viscoelastic dough systems through fibrous, β-sheet-rich protein networks: An alternative, physicochemical approach to gluten-free breadmaking
Auteur: Erickson, Daniel P.
Campanella, Osvaldo H.
Hamaker, Bruce R.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 24 (2012) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland