Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes
 
 
Titel: Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes
Auteur: Oms-Oliu, Gemma
Odriozola-Serrano, Isabel
Soliva-Fortuny, Robert
Elez-Martínez, Pedro
Martín-Belloso, Olga
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 23 (2012) nr. 2 pagina's 13 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland