Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Microfluidic analytical systems for food analysis
 
 
Titel: Microfluidic analytical systems for food analysis
Auteur: Atalay, Yegermal T.
Vermeir, Steven
Witters, Daan
Vergauwe, Nicolas
Verbruggen, Bert
Verboven, Pieter
Nicolaï, Bart M.
Lammertyn, Jeroen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 22 (2011) nr. 7 pagina's 19 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland