Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic cheese: Health benefits, technological and stability aspects
 
 
Titel: Probiotic cheese: Health benefits, technological and stability aspects
Auteur: Gomes da Cruz, Adriano
Alonso Buriti, Flávia Carolina
Batista de Souza, Cínthia Hoch
Fonseca Faria, José Assis
Isay Saad, Susana Marta
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 8 pagina's 11 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland