Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Pectin: new insights into an old polymer are starting to gel
 
 
Titel: Pectin: new insights into an old polymer are starting to gel
Auteur: Willats, William G.T
Knox, J. Paul
Mikkelsen, Jørn Dalgaard
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland