Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Deciphering cheese taste formation: Core microorganisms, enzymatic catalysis, and metabolic mechanisms
 
 
Titel: Deciphering cheese taste formation: Core microorganisms, enzymatic catalysis, and metabolic mechanisms
Auteur: Zhao, Yajiao
Zheng, Yuqian
Zhou, Tianxing
Liu, Yuan
Ibrahim, Salam A.
Gao, Zhihai
Ma, Xinya
Wang, Wenli
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland