Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Oat (Avena sativa L.) fermented by GRAS-grade microorganisms: From improvement of the quality properity and health benefits, safety assessment to potential industrial applications
 
 
Titel: Oat (Avena sativa L.) fermented by GRAS-grade microorganisms: From improvement of the quality properity and health benefits, safety assessment to potential industrial applications
Auteur: Lin, Huiying
Fei, Tao
Liu, Xiaoze
Lin, Xue
Wang, Lu
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland